fbpx

TRACTAMENTS ECOLÒGICS I VALORATS PEL NOSTRE PERSONAL TÈCNIC TRACTEM PLAGUES DE XINXES , PANEROLES, FORMIGUES, PUCES, LEPISMES, RATES, RATOLINS, RATPENATS,  ARNES, VESPES, MOSQUES DE LA FRUITA I CONTROL D’OCELLS, COLOMS I GAVINES.

CONTROL ECOFRIENDLY DE PLAGUES A BARCELONA

Els nostres tractaments són respectuosos amb el medi ambient en el control de plagues en totes les seves fases: Desinfecció, Desratització, Desinsectació. El nostre personal tècnic té amb certificat de professionalitat atorgada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Tots els nostres serveis estan garantits i certificats per Xterplagas. Per a més informació, consulta la nostra web Xterplagas.com i coneix la nostra filosofia de treball.

CLIENTS 100% SATISFETS

CatalanEnglishFrenchGermanItalianSpanish

Presupuesto gratis

Consentimiento

¿Donde Trabajamos?:

Pisos
Viviendas
Oficinas
Hoteles
restaurantes
Comunidades
locales
Hospittales
Bares

TENS PLAGA DE XINXES, PANEROLES O ROSEGADORS?

Telefona’ns al 931 301 466 o al 607 065 931: els nostres tècnics t’atendran valoraran immediatament el teu tipus de plaga. Pressupost gratuït. Visita a domicili gratuïta.

No dubtis a contactar-nos per a oferir-te el tractament adequat per a la teva mena de plaga.

TELÈFON D’URGÈNCIA 24 HORES al 607 065 931.

Preguntes freqüents

Quins tipus de plagues tracteu?

A Xter Plagas tractem una àmplia gamma de plagues comunes, incloent-hi insectes com ara formigues, paneroles, xinxes de llit i mosquits, així com rosegadors com ara ratolins i rates. Utilitzem mètodes efectius i segurs per eliminar aquestes plagues de les vostres llars o empreses.

Els vostres mètodes de control de plagues són segurs per a infants i animals de companyia?

Sí, la seguretat dels nostres clients i dels seus animals de companyia és una prioritat absoluta per a nosaltres. Utilitzem productes i tècniques que són segurs per a l’entorn domèstic. Els nostres tècnics estan formats per aplicar els tractaments de manera que es minimitzin els riscos per a les persones i els animals.

Oferiu serveis de prevenció per evitar futures infestacions?

Sí, a més dels tractaments per eliminar les infestacions existents, també oferim solucions de prevenció personalitzades per protegir les vostres propietats de futures infestacions. Els nostres experts realitzaran una anàlisi detallada i us recomanaran les millors pràctiques per mantenir la vostra llar o empresa lliure de plagues.

Quant de temps es necessita per a un tractament de desinfestació típic?

La durada d’un tractament de desinfestació depèn del tipus i de l’extensió de la infestació. Tanmateix, la majoria de les nostres intervencions es completen en poques hores. Després d’una avaluació inicial, us proporcionarem una estimació del temps necessari per al tractament específic de la vostra situació.

Abrir chat
1
¿Qué plaga tienes?
Hola, ¿Qué plaga tienes?
Estamos trabajando todos los días,
Fin de semana urgencias, 24 horas.